ChiBall online/hemmaträning

 

ChiBall® är för dig som vill ha en lågintensiv mindful rörelseform. Träning på en nivå där du får rörelse och återhämtning, anpassat efter dig och vad vi behöver för årstiden. En härlig blandning av övningar och inspiration från taichi/qigong, ChiBall-dans, yoga, pilates, feldenkrais, djupavslappning och meditation.
ChiBall kan hjälpa dig som har värk i kroppen, för dig som är stressad och behöver rörelse men samtidigt avslappning och återhämtning.
Passet görs stående, sittande och liggandes. Och kan anpassas.
Inga förkunskaper krävs.

Denna kurs är i en sluten FB-grupp. Där sänder jag ett live-pass varje vecka. Du behöver inte delta live, utan du kan göra veckans aktuella pass när det passar dig. Veckans live, ligger kvar inspelat i FB-gruppen. Du gör ChiBall där du är och när det passar dig. FB gruppen används även som en plats där du kan få inspiration och må bra- tips. Inspireras till en bättre hälsa genom ChiBall, rörelse, bra mat och återhämtning.  
Inför kursstart kommer du att få tillgång till intro. En genomgång om grunderna i ChiBall och hur passen är upplagda. Denna grupp och allt material i den har du tillgång till under hela kursen.


ChiBall- Vårskurs v.15, 8 tillfällen

Du kommer att behöva...
- en ChiBall- boll. Finns att köpa HÄR
- en yogamatta/träningsmatta.

Sen är du redo för härlig rörelseträningen med mig och ChiBall.

MHelhetsHälsa, Gamla Bangatan 36 771 53 Ludvika,  070-523 30 90