ChiBall®

~ en lågintensiv mindful rörelseform för kropp & själ ~

ChiBall® är för dig som vill ha en lågintensiv mindful rörelseform. En stärkande kvalitetsträning med inriktning på andning, inre styrka, balans och rörlighet. Träning på en nivå där du får rörelse och återhämtning, anpassat efter dig och vad vi behöver för årstiden.
En härlig blandning av övningar och inspiration från taichi/qigong, ChiBall-dans, yoga, pilates, feldenkrais, djupavslappning och meditation.
ChiBall kan hjälpa dig som har värk i kroppen, för dig som är stressad och behöver rörelse men samtidigt avslappning och återhämtning. I centrum för fokus så används en väldoftande och färgglad boll.

ChiBall® metoden har visat sig vara mycket gynsam för rehab-aktiviteter och rörelse på recept / FaR ( = fysisk aktivitet på recept )

ChiBall® - årstidspass

ChiBall® - gruppträning. Årstidspass som är uppdelade i 8 veckors kurser, året om.
Här kan du välja att delta i lokal...


ChiBall® - online / hemmaträning

ChiBall® - online / hemmaträning.
Köp en ChiBall- boll och häng med online. Och träna där du är...


ChiBall® - pilates

ChiBall Pilates - kurs.  
Lär dig övningar som stärker, återbygger och skapar rörlighet i bäcken, rygg och axlar. Stärkande övningar för kroppens core, rygg & mage...


ChiBall® - enskild träning

Träna tillsammans med mig. Ett rörelsepass anpassat efter dig. Vi träffas hemma hos dig eller hos mig. Jag tar med ChiBall-boll och matta...


MHelhetsHälsa, Gamla Bangatan 36, 771 53 Ludvika, 070-523 30 90